Nikelaj Aksesuar Uç

Nikelaj Aksesuar Uç Nedir?

Nikelaj bir metalin kimyasal bir banyo işlemi sonucunda ince bir nikel tabakasıyla kaplamasına verilen addır. Bu işlem tekniğiyle üretilen egzoz uclarına nikelaj aksesuar uç denir. Nikelaj aksesuar uçlar aracın egzoz çıkışı bölgesindeki görselliğin zenginleştirilmesi amacıyla tercih edilir. Aracın arkadan görünümüne bir hareketlilik getirdiği ve egzoza sportif bir görünüm sağladığı için araç sahipleri tarafından sıklıkla tercih edilir.

Takma ve çıkarma işlemleri kolay olan nikelaj aksesuar uçlarının sadece dekoratif amaçlı kullanılır. Egzoz ucunun egzoz sesi üzerinde herhangi bir etkisi yoktur, sadece egzoz uzunluğunda bir artış ve görsel bir zenginlik sağlar.

Nikelaj Aksesuar Uç İşlemi

Müşterimizin tercih ettiği nikelaj aksesuar kaynak yoluyla susturucu çışına eklenir. Bu işlem yapılırken egzoz ucu mesafesi ve açısı dikkatli bir şekilde konumlandırılır. Doğru bir şekilde yerliştirilememiş aksesuar egzoz ucu aracın tamponuna ciddi zararlar verebilir. Bu sebeple uzman ekipler tarafından dikkatlice yerleştirilmesi gerekir.

Egzoz ucunun aracın sesi ve performansıyla ilgili herhangi bir etkisi bulunmamaktadır. Doğru egzoz ucu seçimiyle araca sportif bir görüntü kazandırılarak araç göze hoş bir hale getirilir. Bu işlem doğru yapılmadığı zaman tamponda yanıklar gibi problemlere sebebiyet verdiği gibi egzozda gaz birikmesine neden olarak aracınızın performansını da düşürebilir. Nikelaj Aksesuar Uç yerleştirilmesi konusunda uzman ekiplerimize her zaman güvenebilirsiniz.