Adblue Onarımı

Adblue Nedir?

Adblue sistemi, dizel motorlu otomobillerin emisyon değerlerini aşağıya çekmek için kullanılmaktadır. Adblue, %32,5 oranında temizlenmiş üre ve %67,5 saf sudan oluşmaktadır. Günümüzde mevcut arabaların büyük çoğunluğunun fosit yakıtlar kullanması ekosistemimizde büyük bir tahribata yol açmaktadır. Avrupa ülkeleri Euro 6 Emisyon Standartları’nı uygulamaya alarak bunun önüne geçmek amaçlanmaktadır. Euro 6’ya göre dizel otomobillerdeki Nox salınım normalden %67 oranında daha düşük olmalıdır. Dizel otomobillerdeki atık gaz salınımını düşürmek için Adblue kullanımı zorunluluk haline getirilmiş durumdadır.

Adblue Onarımı

Adblue sistemini onarmanın ve iptalinin bazı yolları mevcutdur. Önceden yapılan işlemlerde geçici olarak direnç kabloları ile tamiri sağlanmaktaydı. Fakat günümüz koşullarında Adblue onarımı için yeni ve profesyonel çözümlerimiz mevcutdur.

Adblue emülatörlerle birlikte Adblue sistemi kolaylıkla iptal edilebilir ve Adblue arızası ihtimali kesin olarak çözüme kavuşturulmaktadır. Adblue emülatör vasıtasıyla cihaz Adblue sıvısını %80 oranında tutacak, bununla birlikte sistem beynine ilettiği sinyal doğrultusunda Adblue sisteminin problemsiz bir şekilde çalıştığını iletmektedir. Bu yöntemle birlikte otomobiliniz performanstan kayıp yaşamayacak ve sıvı yakıt almanız gerekmeyecektir. Adblue onarımı ve Adblue arızası için profesyonel ekibimizle iletişime geçebilir, Adblue sistemiyle ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.